Vores produkter

Nedenfor kan du læse om vores største brands vi forhandler i salonen. Derudover har vi enkelte produkter fra andre brands, som vi ikke synes i skal snydes for. Vi går meget op i de produkter vi har og bruger i salonen, så de er selvfølgelig i allerhøjeste kvallitet. Vi har produkter til alle hårtyper, så tøv ikke med at kigge forbi, såkan vi vejlede og hjælpe dig!

Paul Mitchell

Paul Mitchell er en holdning. Vores hårprodukter giver ikke alene lækkert, glansfuldt hår, de giver også god samvittighed. Ikke blot er alle produkterne CO2-neutrale, men hvert år donerer vi også millioner af kroner til velgørende formål verden over.

Vores hårprodukter er gennem årene løbende blevet udvidet og Paul Mitchell producerer nu mere end 100 luksus hårprodukter og serier til alle hårtyper - Alt fra prisvindende styling- og plejeprodukter, til højteknologiske styling tools og professionel hårfarve.

Produkterne kombinerer høj kvalitet med den nyeste teknologi, for at sikre en toppræstation og de bedste resultater ved enhver stil. For Os er det ikke nok kun at producere luksus hårprodukter af den højeste kvalitet. Paul Mitchell er! - Og vil altid være dedikeret til at gøre vores verden til et smukkere sted.

Alt hvad vi foretager os, bygger derfor på en vision om at være nænsom mod mennesker, natur, dyr og miljøet.

Hos Paul Mitchell består alle vores hårprodukter af naturlig vandopløselige ingredienser, med fokus på naturens egen styrke, friskhed og skønhed. Vores produkt emballage er enkelt fremstillet og genbrugelig. Ingen af vores produkter indeholder parfume, i stedet anvender vi naturlige planteolier, hvilket giver næringsrige, miljøvenlige og velduftende produkter.

Paul Mitchell var den første hårpleje virksomhed til offentligt at tage afstand til dyretest i en tid hvor alle andre testede på dyr. Vi har aldrig! - Og kommer ALDRIG til at teste vores produkter på dyr.

Når du køber et hårprodukt fra Paul Mitchell, er du med at bidrage til at gøre verden til et smukkere sted, og bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. Paul Mitchell er luksus hårpleje med en holdning til det vigtige, nemlig vores natur.

Olaplex

Vores patenterede aktive Olaplex ingrediens arbejder på molekylært plan, for at reparere ødelagte og brudte svovlbindinger i hele håret, efter de kemiske behandlinger som håret udsættes for i salonen. Håret forstærkes fra inderst til yderst og elasticiteten og styrken genoprettes.

Håret beskyttes også mod fremtidig skade fra kemi og dagligdags slidtage.

Lyder det som noget for dig?